Din partner er til det "kedelige" arbejde -

giver dig luft til at udleve din drøm

Virksomheden 2K Consulting blev i 2011 stiftet af Kristian Kalisch (foto) som enkeltmandsvirksomhed. Stifter, ejer og konsulent i virksomheden er Kristian Kalisch.

 

Kristian er født og opvokset i Rostock i Tyskland. Han har læst erhvervsøkonomi og startede sin professionelle karriere i Netto Tyskland, som er en del af Dansk Supermarked A/S. I sine 5 år der havde han bl.a. styret den automatiske varebestilling og været regnskabschef.

 

I 2007 skiftede han til hovedsædet af Dansk Supermarked A/S i Aarhus. Der var han med i et stort internationalt IT-projekt, hvor hele Dansk Supermarkeds styresystem (ERP) skulle skiftes ud med SAP. Kristian forlad Dansk Supermarked i 2010 og har siden 2011 arbejdet som selvstændig konsulent.

 

Hans erhvervserfaring giver ham et bredt kompetencespektrum, som dækker management, regnskab, indkøb og it. Han taler flydende dansk, engelsk og tysk.

 

Vores farverige kundekreds omfatter bl.a. selvstændige producenter af børnetøj, en arkitekt, en professionel dykker eller en massør.

 

 

 

 

 

 

 

Kristian Kalisch

LinkedIn

 

2K Consulting | Revision IT Administration | CVR 33675313 | 2k@2kconsult.dk

Copyright © All Rights Reserved